Tentoonstelling / Braem in de etalage

10.09.2010 - 10.10.2010

Van 10 september tot en met 10 oktober transformeert de Kammenstraat in Antwerpen in een openluchtmuseum van modernistische kunst. Een maand lang adopteren de winkeliers een schilderij van de Antwerpse architect Renaat Braem in hun etalage. Ook de politietoren en het districthuis zetten werken van Braem in de kijker. Ontdek zijn eigenzinnige kleurenpalet op deze unieke expo in de openbare ruimte.

 lees meer

De schilderijen van Renaat Braem worden voor het eerst tentoongesteld. Passanten en windowshoppers mogen zich verwachten aan kleurrijke en vaak humoristische werken met referenties aan Mexicaanse muurschilderingen uit de jaren 1940 en 1950 of psychedelische platenhoezen van de jaren 1970.

Op de website van het VIOE kan u bovendien nog een aantal werken van Braem bekijken die niet op de tentoonstelling te bewonderen zijn.

Locaties en openingsuren:
- Kammenstraat, Antwerpen
  ma-zo (permanent)
  In de etalages van Anne Zellien, Artifex, Chosen, Fans, Flos, Fornarina, Fragile, Juwelen Robb. Zilla, Kunsthuis, My     style juwelen, Occhio, Pizzette, Ringz & Thingz, Think Twice, ACE Tom Dixon Belgium & Zappa.
- Politietoren - Oudaan 5, Antwerpen
  ma-zo: 8u - 16u
- Districtshuis - Lange Gasthuisstraat 21, Antwerpen
  ma-vr: 9u - 15u & do: 17u - 19u

Rondleidingen:
Laat u binnenleiden in de wondere wereld van Braem door cityLabo/AntwerpenAverechts. Rondleidingen elke zaterdag. Brochure ter plekke beschikbaar.
prijs: 5 euro/pers.
Reserveren via 03 260 39 39 of secretariaat@antwerpenaverechts.be.

BEZOEK


Kammenstraat
2000 Antwerpen

ORGANISATOR

VIOE
www.vioe.be


MEER INFO

www.vioe.be
info@vioe.be
02 553 16 50